►    Nieuw:  Intuïtief
        schilderen

►    Meditatief therapeutisch
        schilderen

►    Spiritueel belevings-
        weekend

►    Spirituele
        verwendagen

►    Meditatie, Visualisatie
        en Mindfulness


Spiritueel belevingsweekend

Het eerstvolgende weekend wordt nog nader bekend gemaakt, maar mocht u interesse hebben, geeft u zich dan vast op. Het weekend vindt plaats van vrijdagavond vanaf 20.00 uur tot de daarop volgende zondag 19.00 uur.

Lichaam en geest

U verblijft in een mooie omgeving terwijl u op een ontspannen manier werkt met lichaam en geest. In dit weekend voelt u zich verbonden met uzelf en anderen, juist omdat u even los bent van alles. Een weekend van inspannen op een ontspannen manier.

Wat kunt u verwachten?

  • Het aanreiken van handvatten om wat onbewust speelt, bewust te maken.
  • Op een individuele manier, maar ook gezamenlijk de warmte, de saamhorigheid en de groei in de groep te beleven.
  • Oefeningen zoals meditiatie, visualisatie, mindfulness en massage.
  • Dit alles op een creatieve manier uitwerken.

U wordt op vrijdag ontvangen door twee gastvrouwen die dit weekend voor de innerlijke mens gaan zorgen. De prijs voor het hele weekend is 295 euro. Dit is een all inclusive arrangement* in een idyllisch gelegen accomodatie tussen de weilanden in de kop van Noord-Holland, tussen Waarland en Oudkarspel.

* All inclusive houdt in: 2 overnachtingen, 1x ontbijt, 1x lunch, 1x brunch en 2x diner. Gedurende de gehele dag wordt gezorgd voor hapjes en drankjes.

Groepsaccommodatie Nieuwkarspel

Wat neemt u zelf mee?

  • comfortabele kleding
  • handdoeken
  • matje of slaapzak

Voor linnengoed wordt gezorgd.

Mocht u interesse hebben, geef uzelf vast op en vul hier het reserveringsformulier in. Bij een minimale deelname van 14 personen kan het weekend doorgang hebben.

Reacties van deelnemers

"In maart 2012 heb ik bij Yvonne een spiritueel belevingsweekend gedaan. Wat een waanzinnige ervaring is dat geweest! Wat een cadeautje.
Op dat moment zat ik midden in een scheiding. En ik kan wel zeggen niet zo een fraaie scheiding. Ik had erg veel moeite met loslaten en weer in mezelf geloven. Niet dat het daarna in een keer allemaal wel kon, maar ik voelde me letterlijk een paar kilo lichter. (En dat kwam niet door het eten, jeetje wat was dat culinair allemaal. Wat werden we toch goed verzorgd en verwend.) Maar ik had weer ruimte gekregen, ik kon weer ademen.
Een heel weekend ben je echt alleen met jezelf bezig. Je bent wel met een groep en je doet de dingen samen, maar alles wat je doet, waar je mee bezig bent, slaat op jou, op jezelf.
We deden o.a. meditatie, visualisatie, massages, stukje creativiteit enz... , en alles wat je doet doe je vanuit jezelf, vanuit je eigen kern.
Voor mij was het mooiste dat ik een stukje verleden daar heb kunnen laten en de toekomst weer positief toe durf te treden. Ik zie weer een toekomst, ik zie weer mogelijkheden en daarin durf ik mezelf neer te zetten. Ik heb daarna knopen doorgehakt en beslissingen genomen wat me erg veel rust heeft gegeven. Jaren heb ik bij een psychologe gelopen, waar ik overigens ook veel aan gehad heb hoor. Maar zo'n belevingsweekend is ervaren in plaatst van over je problemen/emoties praten en dat is naar mijn mening toch krachtiger. In dat weekend heb ik meer geleerd en meer bereikt dan in heel wat jaartjes bij elkaar.

Yvonne, dank je wel."

---------------------------------------

"Bedankt voor het prachtige en bijzondere weekend, dit had ik echt niet verwacht. Ondanks dat ik in het begin even wennen moest is er een hoop in mij veranderd. Het programma was allemaal perfect op elkaar afgestemd, mooie dingen mogen ervaren en vooral voelen. Het was allemaal perfect. De groep was ook heel bijzonder we hebben samen gelachen, gehuild en geknuffeld; het mag en kon allemaal. Het zijn allemaal bijzondere lieve mensen die mij geholpen hebben die muur af te breken."

Veel liefs Willeke